vrijdag 22 mei 2009

Een zonnige week

Na de film van maandag is het gelukkig iets luchtiger geworden deze week.
Dinsdagavond zijn naar het theater geweest in het Paleis naar het stuk 'Altijd Prijs'.
Het is een twee mans stuk van Compagnie Cecilia, dat op zen minst een levendig stuk is. De energie schiet de hele tijd in het rond. Het heeft een zeer krachtig begin, maar naar het einde toe verliest het een beetje van zijn 'waw' effect. Maar het is toch een heel leuk en volks Gents stuk.
En woensdag zijn we naar een volkskeuken gegaan. Ik ging Saartje eens trakteren, en dacht, ik ga me het niet te duur maken. Neen, Saartje heeft zelf gekozen en per toeveal was het een gezellig cafétje(Mama Matrea 0496/279 973. Lange Nieuwstraat 13) Waar je blijkbaar lekker kan eten en als je de volksschotel neemt heb je gegeten met dessert voor 5 euro!!! Het heeft ons gesmaakt en trouwens ook de lekkere verse thee.
Vervolgens zijn we gaan wandelen aan de kaai waar het vol zat met studenten. Muziek, bier en wiet bij zonsondergang. Wij hebben het bij wandelen gehouden en zijn dan naar de Cartoons gegaan om naar de nieuwe van Pedro Almodóvar 'Los abrazos rotos' te gaan kijken. Wel, het was een mooie film.
Wij hebben toch een zalig leven he! Maar daarnaast hebben we zo goed als niets anders gedaan dan schoolgaan (1dag en een halve) en studeren(de rest van de week). En dat studeren gaat spijtig genoeg niet goed vooruit. Maar het is wel boeiend.
Swat, ik ga nog even verder studeren over malaria en dan komen we naar Gent!